Inhousedag

Wanneer: 24 november 2017

Waar: a.s.r.

Wie: Bijna of pas afgestudeerde wo-studenten

Heb jij (bijna) je WO master afgerond, heb je interesse in ons traineeship en wil je meer weten over werken bij a.s.r.? Dan is onze inhousedag iets voor jou. 

We hebben een leuk, interactief en gevarieerd programma samengesteld. Je krijgt een uitgebreide rondleiding door ons duurzame gebouw, we vertellen je het verhaal van a.s.r. en je maakt kennis met de Raad van Bestuur, het (senior) management en de huidige trainees. Daarnaast ga je aan de slag met een uitdagende casus.

Lees hier meer over onze inhousedag.

 


Landelijke Econometristendag

Wanneer: 7 februari 2018

Waar: Nieuwegein

Wie: Studenten econometrie, actuariaat en operationele research

De Landelijke Economotristendag (LED) is het grootste carrière-evenement voor studenten in de financiële branche. Het thema van de LED 2108 is "Bringing the best together". Wij zijn hier ook van de partij en nemen deel aan de ochtendcase, de lunch en het recruitmentdiner. Bezoek de website van LED voor meer informatie. 

 


Carrièredag UU

Wanneer: 8 februari 2018

Waar: Universiteit Utrecht

Wie: Bachelor-, master- en PhD-studenten 

Wil jij weten welke stage- en afstudeermogelijkheden we voor jou hebben? Ben je geïnteresseerd in een traineeship bij a.s.r? Of ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij a.s.r.? Dan ontmoeten wij jou graag op de Bedrijvenmarkt van de Carrièredag UU. 

Elk jaar vindt de Carrièredag plaats met als doel studenten te laten oriënteren op het gebied van de arbeidsmarkt en carrièrekansen, voor zowel tijdens als na de studietijd. Bezoek de website van Carrièredag UU voor meer informatie.


Erasmus Recruitment Days

Wanneer: 12 februari 2018

Waar: Erasmus Universiteit Rotterdam

Wie: Bijna of pas afgestudeerde wo-studenten

De Erasmus Recruitment Days (ERD) zal plaatsvinden van 30 januari tot en met 15 februari. Wij zijn op 11 februari aanwezig op de ERD met een interactieve workshop en individuele interviews.

Vanaf 1 december kun je je inschrijven voor de ERD. Met meer dan 100 deelnemende bedrijven, is dit het grootste recruitmentevenement op de campus van Europa.  Bezoek de website van ERD voor meer informatie.

 


Economic Business Week Tilburg

Wanneer: april (n.t.b.)

Waar: Tilburg University

Wie: Studenten economie 

De Economic Business Week Tilburg (EBT) is het grootste jaarlijks Asset evenement van Nederland met 6.000 studenten die langskomen. Wij zijn samen met 75 andere bedrijven hier aanwezig met een bedrijfspresentatie en individuele interviews. Hier geven we je alvast een voorproefje. Bezoek ook de website van EBT voor meer informatie.


Bedrijvendag HU

Wanneer: 17 mei 2018

Waar: Hogeschool Utrecht

Wie: Tweedejaars studenten Bedrijfseconomie, Accountancy en FSM

Meer informatie volgt.