Collega's vertellen

Sanae Mabrouk, projectsecretaresse

Meewerken aan het allergrootste ontwikkelingsproject in Nederland, het Leidsche Rijn Centrum (LRC), is een geweldige uitdaging. Een uitdaging die Sanae Mabrouk met veel plezier aangaat. Als Office Manager Verkoopkantoor helpt zij mee aan het ontwikkelen en realiseren van het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn, waar duizenden mensen in de toekomst kunnen wonen, werken, winkelen en ontspannen.

Sanae Mabrouk

Mijn baan

Van het ondersteunen van het projectteam tot het inrichten en beheer van het Verkoopkantoor, van het uitwerken van gegevens tot het informeren van alle stakeholders van het Centrum: mijn baan als Office Manager Verkoopkantoor bij het LRC is heel veelzijdig én ontzettend leuk. Wat ik vooral zo leuk vind, is het samenwerken met verschillende mensen en partijen met steeds het gemeenschappelijke doel voor ogen: een succesvolle realisatie van het nieuwe stadshart. 

'Samen gaan we voor hetzelfde succes'

Mijn reden om te solliciteren bij a.s.r.

Ik heb ruim 12 jaar bij mijn vorige werkgever gewerkt. De laatste jaren was ik minder bij de uitvoering van projecten betrokken en dat miste ik erg. Ik vind het namelijk echt heel leuk om iets te zien groeien van een zandvlakte tot bijvoorbeeld een winkel, en daar aan mee te werken. Die feeling had ik daar niet meer. Toen kwam deze vacature bij het Leidsche Rijn Centrum voorbij en dat sprak mij gelijk aan. Meewerken aan zo’n mooi, groot en uitdagend project, dat bijna in mijn eigen achtertuin wordt gebouwd en zo past bij wat ik wil doen; dat leek mij echt een kans die ik niet voorbij kon laten gaan. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad.

Mijn collega's

Tijdens de bouw van het Leidsche Rijn Centrum werk ik voor a.s.r. Vastgoed Ontwikkeling met veel verschillende partijen samen; intern, maar ook extern. Zoals Vesteda Project Development, de gemeente, toezichthouders, adviseurs, aannemers en toekomstige huurders, kopers en gebruikers. Er zijn veel mensen met allerlei achtergronden en belangen betrokken bij de realisatie van een dergelijk groot project. Natuurlijk is het af en toe hectisch en komen onverwachte zaken van rechts, maar we lossen het altijd op, met een glimlach, want er is altijd tijd voor een grapje en je kunt gemakkelijk bij je collega’s binnenlopen. De sfeer is prima, het project wordt een succes! 

Mijn visie op a.s.r. als werkgever

Op mijn eerste dag bij a.s.r. werd ik door mijn manager ontvangen met een grote bos bloemen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Door zo’n ontvangst voelde ik me gelijk welkom en dat gevoel is niet meer weggegaan. Ik krijg bij a.s.r. veel vertrouwen, kan heel zelfstandig werken, er wordt naar me geluisterd en voor verbeteringen en ideeën is er altijd plek. a.s.r. geeft me het gevoel dat ik echt mee tel en dat ik van waarde ben. De aandacht voor alle werknemers, van hoog tot laag, dat vind ik erg belangrijk bij een werkgever, en zo gebeurt het bij a.s.r.

En wat ik ook zo mooi vind aan a.s.r. is dat er veel mensen van verschillende afkomst werken. Zoals onze klanten vanuit verschillende culturen komen, zo vind je die culturen ook bij a.s.r. , dat vind ik bijzonder. 

Mijn toekomst

Hoe mijn toekomst er over vijf of tien jaar uitziet, weet ik nog niet. Wel weet ik dat ik de komende jaren aan dit project wil meewerken. Ik zal mijn uiterste best doen van het begin tot de opening. Straks loop ik met mijn gezin door ONS centrum, fantastisch lijkt mij dat!