Als financial help je door te doen

Onze financials leveren een belangrijke bijdrage aan de koers van a.s.r. Zij zorgen ervoor dat cijfers beschikbaar en op orde zijn, en zijn in staat om het verhaal achter de cijfers te vertellen. Waarbij ze rekening houden met de continu veranderende wet- en regelgeving. Deze input wordt door het management gebruikt om strategische beslissingen te nemen. Moeten we investeren, of juist niet? Levert een mogelijke overname de gewenste synergievoordelen op? Waarbij we bij het nemen van deze beslissingen altijd het belang van onze klanten voorop stellen. Want zekerheid bieden aan onze klanten is het bestaansrecht van a.s.r. We helpen, door te doen.

 


Jouw carrière als financial bij a.s.r.

Bij a.s.r. willen we graag dat jij je als financial blijft ontwikkelen en doorgroeit in de organisatie. Want wij geloven dat dat goed is voor jou en voor ons. We bieden je daarvoor veel mogelijkheden. Via opleidingen, ontwikkeltrajecten, mentoring en het faciliteren van (interne) mobiliteit. Voor toptalenten hebben we speciale Development Programma’s van een jaar waardoor je versneld aan je persoonlijke ontwikkeling kan werken. Zo bieden we je alle mogelijkheden om door te blijven groeien gedurende je hele carrière.

Neem bijvoorbeeld onze collega Youunis el Atrach. Hij begon bij a.s.r. als trainee en kreeg een functie als business analist. Inmiddels heeft hij een leidinggevende functie.  

Jouw carrière als financial bij a.s.r.

Hier ga je werken als financial

Bij a.s.r. stimuleren we ook verantwoordelijkheid en flexibiliteit. We dagen je uit om daadkrachtig te zijn en zelf de regie te nemen. Die verantwoordelijkheid krijg je wat betreft waar je werkt, wanneer je werkt en hoe je inhoud geeft aan je functie. 

Als financial kun je terecht bij één van onze drie financiële afdelingen van a.s.r.: