Als financial help je door te doen

Onze financials leveren een belangrijke bijdrage aan de koers van a.s.r. Zij zorgen ervoor dat cijfers beschikbaar en op orde zijn, en zijn in staat om het verhaal achter de cijfers te vertellen. Waarbij ze rekening houden met de continu veranderende wet- en regelgeving. Deze input wordt door het management gebruikt om strategische beslissingen te nemen. Moeten we investeren, of juist niet? Levert een mogelijke overname de gewenste synergievoordelen op? Waarbij we bij het nemen van deze beslissingen altijd het belang van onze klanten voorop stellen. Want zekerheid bieden aan onze klanten is het bestaansrecht van a.s.r. We helpen, door te doen.


Dit vinden onze finance collega's

Bekijk alle verhalen van onze collega's

Jouw carrière als financial bij a.s.r.

Bij a.s.r. willen we graag dat jij je als financial blijft ontwikkelen en doorgroeit in de organisatie. Want wij geloven dat dat goed is voor jou en voor ons. We bieden je daarvoor veel mogelijkheden. Via opleidingen, ontwikkeltrajecten, mentoring en het faciliteren van (interne) mobiliteit. Voor toptalenten hebben we speciale Development Programma’s van een jaar waardoor je versneld aan je persoonlijke ontwikkeling kan werken. Zo bieden we je alle mogelijkheden om door te blijven groeien gedurende je hele carrière.

Bij a.s.r. stimuleren we ook verantwoordelijkheid en flexibiliteit. We dagen je uit om daadkrachtig te zijn en zelf de regie te nemen. Je kunt verantwoordelijkheid nemen over waar je werkt, wanneer je werkt en hoe je inhoud geeft aan je functie. 


3 afdelingen

Als financial kun je terecht bij één van onze drie financiële afdelingen van a.s.r.:

-Risk Management

-Finance Management

-a.s.r. vermogensbeheer 

Klik op één van de afdelingen voor meer informatie.


Zijn deze finance vacatures iets voor jou?

Er zijn 5 vacatures gevonden.


Bekijk alle vacatures