Wat kun je als Participatie-desk medewerker van ons verwachten?

Wij willen dat jij jouw talenten optimaal kunt inzetten bij ons. Om je daarbij te helpen krijg je als Participatiedesk-medewerker uitstekende begeleiding:

  • Je jobcoach is een intermediair tussen jou en a.s.r en coacht je, helpt bij het oplossen van eventuele problemen en handelt administratieve zaken met het UWV af
  • Je interne begeleider geeft je inhoudelijke ondersteuning binnen het team waarin je werkt  

Participatiedesk voor vacatures voor de participatiewet


Met de Participatiedesk wint iedereen

De overheid stimuleert met de Participatiewet dat mensen met een arbeidsbeperking beter aan het werk kunnen. Deze Participatiewet sluit goed aan bij ons MVO-beleid. Daarom vinden we het bij a.s.r. belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren. Bovendien levert dit alleen maar winnaars op. Jij, door een leuke baan bij ons te vinden. En wij, door er een leuke en gemotiveerde collega bij te krijgen. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden als Wajonger bij ons? Stuur dan een e-mail naar de teammanager van de Participatiedesk Paul van Belzen (paul.van.belzen@asr.nl) en ontdek welke passende vacature binnen de Participatiedesk we voor jou hebben.

Paul van Belzen: "Ons doel is om optimaal gebruik te maken van de diversiteit en talenten op de arbeidsmarkt. De participatiedesk is de perfecte kans voor jou om kennis te maken met a.s.r. en alle mogelijkheden die we je bieden. We werken dan ook graag met jou samen om je talenten nog verder te ontwikkelen."