Innovatie

Naast het ondersteunen van andere bedrijfsonderdelen op het gebied van digitaliseren en transformeren, zijn we ook bezig met disruptieve innovatie. We bedenken niet alleen nieuwe ideeën, maar we testen ze ook direct in de praktijk met minimal viable products (MVP). Dat is volgens ons de snelste en beste manier om te toetsen of het voldoet aan de klantbehoefte.

Zo maakt onze website www.asr.nl  gebruik van een goed ontwikkelde chatbot, die al 92% van de online klantvragen beantwoordt. In 2017 hebben we daarvoor een Lovie Award gewonnen, een Europese prijs voor beste website binnen de categorie Financial. In 2018 zijn we daarnaast verkozen tot Official Webby Honoree. Daarmee hoort onze site bij de beste 18% wereldwijd!


Dit doen wij

Binnen de afdeling Innovatie & Digitaal zijn er verschillende dedicated teams die allemaal hun eigen focusgebied hebben. Binnen de afdeling is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping van je skills. Tijdens trainingen kijken we wat je talenten zijn, waarna je de ruimte krijgt deze te ontwikkelen en in te zetten op de afdeling. Naast persoonlijke ontwikkeling moedigen we ook het aandragen van eigen ideeën en initiatieven aan.

 • Websites: Deze scrumteams bouwen en optimaliseren websites voor meerdere bedrijfsonderdelen. Op een agile manier zorgen zij ervoor dat er elke twee of drie weken een nieuw onderdeel van de website live staat.
 • Data: Naast hun eigen projecten ondersteunt het data team de verschillende bedrijfsonderdelen in het effectief en efficiënt omgaan met beschikbare informatie. 
 • Digitalisering: Het digitaliseringsteam houdt zich bezig met het verbeteren van producten en processen via digitalisering.
 • Webcare: Ons webcare team is de link met de buitenwereld. Zij staan elke dag paraat om klantvragen die via verschillende sociale kanalen binnenkomen te beantwoorden. Na lancering van een nieuwe campagne of website stroomt de feedback als eerste bij hen binnen.

Solliciteer nu

We zijn constant op zoek naar professionals, denk daarbij aan:

 • Big Developer
 • Online Campagne Expert
 • SEA/SEO Specialist
 • Data Engineer
 • Bannering en affiliate marketer
 • Data Scientist
 • Online traffic specialist

Ga naar onze vacatures om te zien of er een vacature voor jou bij staat. 


Lees het verhaal van Larissa

Larissa Schippers: "Ik ben Projectlead en Strategisch Consultant. Als Projectlead help ik bij het opzetten van de startup ‘Verzeker de wereld’. Het leuke hieraan is dat je echt impact hebt. Ons belangrijkste doel is namelijk om duurzaamheid de nieuwe standaard te maken. Het is  een hele uitdaging om vanuit het niets een bedrijf op te zetten doordat je allerlei verschillende facetten tegelijkertijd toepast. Als Strategisch Consultant houd ik in de gaten wat er op de afdeling speelt, welke projecten meer aandacht nodig hebben en of we allemaal hetzelfde doel nastreven."

Lees het verhaal van Larissa