Innovatie

Innovatie is key. Om goed op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen hebben we binnen de afdeling IT&C innovatie ambassadeurs aangesteld voor geselecteerde technologie. Deze medewerkers volgen relevante ontwikkelingen buiten a.s.r., signaleren kansen en zijn aanspreekpunt voor de business lines. IT&C heeft ambassadeurs op de thema’s Artificial Intelligence, Robotics, Internet of Things en Blockchain.


Dit doen wij

Binnen a.s.r. hebben we centrale en decentrale IT-functies. Bij een centrale functie werk je voor heel a.s.r., denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhouden van de websites van a.s.r. Bij een decentrale functie werk je dedicated voor één van onze businesslines en heb je een brugfunctie tussen IT en de business. Voor grotere decentrale projecten worden ook vaak specialisten uit de centrale teams ingezet.

  • Applicaties: De applicatieteams verzorgen het volledige technisch beheer en integratie van allerlei applicaties zodat ze voldoen aan alle wensen binnen de business. Daarnaast beheren ze databases en monitoren ze ICT-componenten en -processen in de keten.
  • Datamanagement: De datamanagementteams zetten datawarehouses op, ondersteunen Self Service Business Intelligence (SSBI) op het gebied van consultancy, inrichting en kennisdeling. Ook testen ze software en borgen de datakwaliteit aan de hand van een controlemechanisme.
  • Ontwikkelen en Testen: IC&T zorgt voor het hele opleverproces van software: van ontwikkelomgeving naar de productie-omgeving. Onze systeemontwikkelaars bouwen platforms van onder andere Cordys, .NET, Mainframe en SharePoint. Onze testers zorgen voor de juiste voorbereiding en uitvoering van de systeem(integratie)- en ketentesten in diverse testomgevingen.

Solliciteer nu

We zijn regelmatig op zoek naar T-shaped professionals voor onze afdeling IT&C. Denk aan functies als:

  • Business IT Consultant
  • Frontend / Backend Developer (.Net / C#)
  • Agile Tester
  • IT security architect

 

Ga naar het vacature-overzicht voor het actuele aanbod.

 

< link naar vacatures>


Lees het verhaal van Matthijs

Matthijs Volkers: “In mijn rol als Business IT Consultant voor CFO maak ik de vertaalslag van de business naar IT. Ik begeleid projecten die spelen vanuit IT, waarbij ik de projecten en incidenten coördineer en de belangen van zowel mijn klant, Financial Markets, als van IT zo goed mogelijk in balans probeer te krijgen. Toen ik bij a.s.r. kwam werken, werd ik warm en hartelijk ontvangen en goed begeleid. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, flexibel werken is prima geregeld en ik heb leuke collega’s. Ik ben trots op de omgeving waarin ik werk.”

Lees het verhaal van Matthijs