Aan de hand van een vol programma maakten we kennis met honderden studenten. Met onder meer een uitdagende casus, een enerverende lunch een recruitment diner konden we alles vertellen over de mogelijkheden binnen a.s.r., zoals het traineeship, startersfuncties en stagemogelijkheden. 

Casus

Overdag kreeg een groep van 21 Econometrie studenten een moeilijke casus voor hun kiezen. Ze moesten een verzekeraar in zwaar weer redden door de juiste keuzes te maken in de verzekerings- en beleggingsportefeuille. Tussentijds kwamen er nieuwsberichten door, die de keuzes konden beïnvloeden. Vanwege de veranderingen en het tijdslimiet liep de spanning hoog op. Het team dat het best presteerde en de verzekeraar gezond maakte, kreeg een workshop Personal Branding bij a.s.r. op kantoor als prijs.

 

LED

De LED is het grootste jaarlijkse wervingsevenement voor studenten op het gebied van econometrie, operationeel onderzoek en actuariële wetenschappen in Nederland. Bijna 800 studenten namen deel aan de LED. Zij konden tijdens deze dag met zo’n 70 bedrijven kennismaken en netwerken.

 

LED