Facilicom Buitengewoon is een nieuw bedrijf onder de vlag van facilitair dienstverlener Facilicom Group. Het bedrijf gaat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen aan een betaalde baan. Eind mei is bij a.s.r. al een pilot gestart en zijn 6 medewerkers aan de slag gegaan bij de catering, schoonmaak en goederenontvangst.

Gilbert Mattu, directeur Services: ‘a.s.r. wil optimaal gebruik maken van de diversiteit van talenten op de arbeidsmarkt. En het past bij de maatschappelijke rol die a.s.r. wil vervullen om ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen om deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Daarom werft a.s.r. al jaren mensen met een arbeidsbeperking op opdrachten en vacatures binnen a.s.r. Facilicom Buitengewoon sluit naadloos aan bij ons streven naar een inclusieve cultuur, die niemand buitensluit. Wij zijn trots dat de eerste medewerkers van Facilicom Buitengewoon hun werkplek met succes invullen bij a.s.r.’

Participatiedesk

Voor de werving en plaatsing van mensen met een arbeidsbeperking op opdrachten en functies binnen a.s.r. hebben we de Participatiedesk ingericht. Lees meer over de Participatiedesk en de mogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking bij a.s.r.