Dit jaar doen ongeveer 300 mentees en mentoren van meer dan 40 verschillende organisaties mee met het Cross Mentoring programma. Boudewijn van Uden, Directeur van a.s.r. Corporate Communicatie, opende de kick-off. Na een inleiding over Cross Mentoring vertelden twee eerdere deelnemers over hun ervaringen. Daarnaast was er een inspiratiesessie over communicatie intelligentie door acteur, filmmaker en storyteller Mimoun Aoïssa. Aan het eind maakten mentees en mentoren voor het eerst kennis met elkaar.

Het Cross Mentoring programma van Talent naar de Top is erop gericht om de diversiteit en inclusiviteit in de top te vergroten. Vrouwelijke talenten met groeipotentieel worden daarom als mentee gekoppeld aan mensen aan de top van één van de andere deelnemende bedrijven. Mentor en mentee kunnen zo ervaringen delen en een kijkje bij elkaar in de keuken geven. Aan het programma doen allerlei verschillende bedrijven mee, zoals KLM, Shell, Rabobank, Lidl, KPN en ProRail.

Vanuit a.s.r. gaan Jos Baeten (CEO), Chris Figee (lid Raad van Bestuur) en drie directeuren een talent mentoren. Daarnaast krijgen drie a.s.r. toptalenten en 2 directieleden een cross-company mentor.

 

Positive