In beweging

Wij willen dat medewerkers ‘in beweging’ komen en blijven en zelf de regie nemen over hun eigen carrière. Hiervoor leveren we tools en ondersteuning. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden, we stimuleren (interne) mobiliteit en we faciliteren flexibele en duurzame inzetbaarheid. Het uiteindelijke doel is dat jij zo lang mogelijk een goede en zinvolle bijdrage kan leveren aan de arbeidsmarkt.


Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Bij a.s.r. werken we plaats- en tijdonafhankelijk. We werken waar het werk is en wanneer er werk is. Dit doen we vanuit onze kantoren, bij onze klant, onderweg en vanuit huis. Zo kunnen we onze klant zo optimaal mogelijk bedienen en ons werk zo efficiënt mogelijk doen. Deze manier van werken zorgt bovendien voor een goede balans tussen werk en thuis.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

MVO zit in het a.s.r. DNA. Wij werken met respect voor onze omgeving en proberen zoveel mogelijk het goede te doen. a.s.r. onderscheidt 5 MVO-pijlers: beleggen, maatschappij, mens, milieu en verzekeren. We gaan zorgvuldig om met natuur en milieu, zetten ons op veel verschillende manieren in voor de maatschappij en we investeren in de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. In ons beleggingsbeleid houden we rekening met ethische en duurzaamheidscriteria en we bieden duurzame verzekeringsproducten aan.


Verschillen omarmen

Verschillende zienswijzen, culturen, kennis en ervaringen leiden tot verrassende inzichten en zorgen voor complete, complementaire en innovatieve oplossingen voor onze klanten. Bij a.s.r. streven we naar een inclusieve cultuur, waarin verschillen worden herkend, gewaardeerd en benut. In onze organisatie krijgt iedereen die zijn talenten in wil zetten om onze doelstellingen te realiseren, de ruimte om dat te doen, ongeacht gender, leeftijd, afkomst of geaardheid. We sluiten niemand buiten, we geloven in de kracht van verschillende kwaliteiten en we omarmen verschillen.


Arbeidsomstandigheden en vitaliteit

We besteden veel aandacht aan arbeidsomstandigheden. Het hoofdkantoor van a.s.r. in Utrecht is verbouwd tot een flexibele, state-of-the-art werkomgeving, waar het heel prettig is om te werken en om klanten en relaties te ontvangen. Via mooie interne sportmogelijkheden en terugkerende acties op het gebied van gezondheid en beweging stimuleren we vitaliteit. Via ons arbobeleid, ons uitgebreide opleidingsaanbod en de begeleiding die we je bieden werken we samen aan jouw duurzame inzetbaarheid.