Professionals

Je carrière voortzetten bij a.s.r.

undefined

Je hebt meer dan 6 jaar werkervaring en je bouwt bewust aan je carrière. Maar misschien is het wel tijd voor een volgende stap. Ga eens na: word jij in je huidige job nog wel voldoende uitgedaagd, ontwikkel je jezelf nog voldoende en groei je nog? Als het antwoord op een van deze vragen ‘nee’ is, dan is een overstap naar een andere werkgever een van de mogelijkheden.

Bij a.s.r. krijg je ruimte voor initiatief, verantwoordelijkheid, veel ondersteuning op het gebied van (persoonlijke) ontwikkeling en we stimuleren (interne) mobiliteit. a.s.r. bied je veel ontwikkelmogelijkheden maar we verwachten van je dat je zelf de regie pakt over je eigen loopbaan. Doordat we tijd- en plaatsonafhankelijk werken kun je werk en privé goed afstemmen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij a.s.r. zit je goed. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Je salaris is marktconform, je krijgt een 13e maand en vakantietoeslag. We hebben een collectieve pensioenregeling en je kunt deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Ook kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen.

Jouw ontwikkeling

Natuurlijk heb je als professional al de nodige kennis en ervaring opgedaan. Maar a.s.r. wil graag dat jij je blijft ontwikkelen. Want wij geloven dat dat goed is voor jou en voor a.s.r. Wij streven naar flexibele en duurzaam inzetbare medewerkers. Daarom stimuleren we dat onze medewerkers ‘in beweging’ komen en blijven. We bieden je daar veel mogelijkheden toe. Via opleidingen, ontwikkeltrajecten, mentoring en coaching en het faciliteren van (interne) mobiliteit.

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in a.s.r. Als je een leuke vacature ziet, kun je direct online solliciteren. Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben start de sollicitatieprocedure. Hier vertellen we je hoe die verloopt.

Collega's vertellen

Werken bij a.s.r. … we kunnen je er echt alles over vertellen. Maar hier laten we onze eigen medewerkers aan het woord. Als ervaringsdeskundigen kunnen zij jou het beste vertellen wat werken bij a.s.r. inhoudt, hoe het is om bij ons te werken en welke kansen hier worden geboden.