Stages

Wij hebben regelmatig opdrachten voor stages. Bekijk ons vacature-overzicht om te zien welke stages we op dit moment voor je hebben. Ook denken we graag met je mee over een afstudeeronderwerp, zodat je waardevolle werkervaring op kunt doen.


Traineeship

Heb jij een afgeronde wo-opleiding en zoek je een vliegende start voor je carrière? Dan is ons traineeship iets voor jou. De voorgaande jaren hebben we onder andere traineeships aangeboden binnen onze onderdelen finance, risk en asset management.


Startersfuncties

Liever meteen aan de slag in een uitdagende job? Ga dan voor een startersfunctie bij a.s.r. We bieden interessante developmentprogramma’s en we hebben een actief young professional netwerk. Bekijk onze startersfuncties op ons vacature-overzicht of maak een vacature-alert aan.


Ladies Network

Op 16 mei waren we aanwezig bij de vierde editie van Ladies Network. Het evenement werd georganiseerd door studievereniging FSA en is bedoeld voor ambitieuze studentes die in een informele sfeer kennis willen maken met Nederlandse topbedrijven.

We startten de dag met een pittige case over waarde creëren voor een verzekeraar. Daarna gingen we naar de paneldiscussie met vier topvrouwen van a.s.r., Rabobank, NIBC en Dell. Zij vertelden onder andere wat het betekent om zo’n carrière te hebben en hoe je dat kunt bereiken. Leuk om zo een kijkje te kunnen nemen in het leven van deze topvrouwen. We sloten de dag af met een viergangenmenu, waarbij we alle studentes konden spreken. Een geslaagde dag waarbij we veel getalenteerde en ambitieuze dames hebben leren kennen!

Ladies Network