Mijn baan

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is dat echt elke dag anders is. Klanten, advocaten en tussenpersonen bellen met verschillende problemen, het is aan mij om het probleem op te lossen. Dat kan polisinhoudelijk zijn of bijvoorbeeld een uitbetalingsverzoek, geen telefoongesprek is hetzelfde. Ook zijn er voortdurende projecten. Sinds kort zit ik niet meer 100 % ‘in de lijn’. Op de momenten dat ik geen telefoon beantwoord, maak ik belscripts en rapportages en optimaliseer ik projecten, dat zorgt nog eens voor extra afwisseling.


“Ik moet naast mijn werk ook opleidingen kunnen volgen. Dat vind ik.”


Mijn reden om te solliciteren

Na een tijd betaald voetbal gespeeld te hebben, zocht ik in de zomer van 2012 werk buiten het voetbal. De voorzitter van mijn voetbalclub introduceerde mij bij a.s.r. Ik startte via een uitzendbureau en ging direct, naast mijn werk, een opleiding voor levensverzekeringen volgen. Na ruim een jaar kreeg ik een vast contact bij a.s.r. Nu ben ik bezig met de opleiding WFT Leven en Beleggen.


Mijn collega’s bij a.s.r.

De sfeer en het onderlinge contact is echt hartstikke goed. Tussen de telefoongesprekken door is er soms wel tijd om met collega’s een praatje te maken. Bij een moeilijke zaak loop je naar collega’s die niet aan de telefoon zitten en zij staan altijd voor je klaar, net als de andere afdelingen waaronder de Back Office. Ik vind dat heel positief binnen een bedrijf.

Benieuwd naar andere verhalen van collega's?
Lees alle verhalen

Mijn visie op a.s.r. als werkgever

Sinds ik bij a.s.r. ben is het me allemaal heel positief bevallen. Ik heb het erg naar mijn zin en alles is goed geregeld. Zo is er een mooi bedrijfsrestaurant met lekker eten en je kunt, binnen bepaalde grenzen, zelf bepalen hoe laat je begint met werken. Voor de sportende collega’s onder ons is er een fitnessruimte in het gebouw. En elke maandag wordt er een grote fruitschaal op de afdeling neergezet, er wordt goed voor ons gezorgd.

Alle Commerciele binnendienst vacatures bekijken?
Bekijk de vacatures

Mijn toekomst bij a.s.r.

Hoe je toekomst eruit ziet, ligt aan jezelf: het is aan jezelf om kansen te grijpen. Ik ben wel een doorzetter en ik wil graag doorgroeien binnen het bedrijf. Ik zie mezelf later wel als teammanager bij a.s.r. Dat is ook de insteek waarom ik tussendoor diverse opleidingen aan het volgen ben.