Mijn baan

Binnen Ditzo hou ik me bezig met alle facetten van online marketing. Door mijn brede verantwoordelijkheid oefen ik van A tot Z invloed uit op de online marketingmix en online media. Ik heb de ruimte om eigen ideeën zelf uit te werken. Bovendien maakt mijn functie online marketing zeer tastbaar omdat ik al mijn acties volledig kan analyseren. Voor mij is mijn baan als senior online marketeer bij Ditzo het summum van online marketing.


'Het summum van online marketing'


Mijn reden om te solliciteren bij Ditzo / a.s.r.

Bij mijn vorige werkgever heb ik een CRM-opleiding gevolgd en zo raakte ik geïnteresseerd in het 'klantgericht ondernemen'. Tijdens een lezing van de voormalige directeur van Ditzo, Peter Hoitinga, hoorde ik over de klantaanpak van Ditzo. Dit sprak mij erg aan en daarmee ontstond de interesse in Ditzo. Een aantal maanden later kwam ik een vacature tegen voor een senior online marketeer, waarna ik direct ben gaan praten. En ik ben nu al meerdere jaren tevreden met de overstap naar Ditzo!


Mijn collega's

Het hechte online marketingteam waar ik deel van uitmaak, bestaat uit jonge marketingprofessionals. Elke collega heeft zijn/haar eigen verantwoordelijkheden en is zelfstandig ingesteld. Dit gaat echter niet ten koste van de grote onderlinge betrokkenheid. We delen onze kennis, ervaringen en successen. Doordat we dezelfde interesses en achtergrond hebben, levelen we goed met elkaar. Er vinden geregeld gezamenlijke sessies en trainingen plaats waardoor de teamspirit nog verder wordt verbeterd.

Benieuwd naar andere verhalen van collega's?
Lees alle verhalen

Mijn visie op Ditzo / a.s.r. als werkgever

Als werkgever onderscheidt Ditzo zich door de vrijheid en mogelijkheden die je hier krijgt. Er wordt letterlijk en figuurlijk in je geïnvesteerd. Zo bevindt jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling zich altijd in een opwaartse beweging. Ik vind Ditzo een plezierige, respectvolle werkgever waar eigen inbreng en initiatieven ook echt worden gewaardeerd.

Alle Marketing en Sales vacatures bekijken?
Bekijk de vacatures

Mijn toekomst bij Ditzo

Ik zie er naar uit om mijn kennis en ervaring bij Ditzo op het gebied van het online media in bredere zin toe te kunnen passen. Door kansen te signaleren en te benutten streef ik ernaar om de organisatie nog verder te brengen in het online spel.