Onze producten en onze merken

a.s.r. is de nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta biedt a.s.r. een breed assortiment aan financiële producten op het terrein van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatie-, en uitvaartverzekeringen. Naast verzekeringsproducten biedt a.s.r. spaar- en beleggingsproducten en bankspaarproducten aan en is a.s.r. als belegger onder meer actief in vastgoedexploitatie en -ontwikkeling.


Onze kernwaarden

Ik ben hulpvaardig

Ik verplaats mij in de behoefte van de klant, luister en toon interesse. Klanten ervaren mijn hulp voor de risico’s die ze hebben afgedekt, bij het voorkomen daarvan en bij het oplossen van problemen.

Ik denk vooruit

Ik vind het leuk klanten en collega’s positief te verrassen. Ik ben op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en maak gebruik van mijn vakmanschap. Ik durf anders te denken, tegen de stroom in als het nodig is.

Ik ben doortastend

Ik ben gedreven en weet van aanpakken. Het doen in ultieme vorm. Ik doe dit op een persoonlijke manier en altijd op basis van mijn vakkennis. Maar ook op een manier die goed is voor de generaties die komen.


Spreekt ons verhaal jou aan?

We zijn ook benieuwd naar dat van jou. We nodigen je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in ons prachtige pand. Via WhatsApp, e-mail en telefoon kun je een afspraak maken met een recruiter voor een kop koffie. Of neem een kijkje achter de schermen via Instagram @werkenbijasr, waar we elke week een collega op de werkvloer volgen. Op LinkedIn kun je op de hoogte blijven van recente updates. Kijk ook eens naar ons vacature-aanbod

Tot ziens!