Young Professionals

Start je professionele ontwikkeling bij a.s.r.

undefined

Je hebt minder dan 6 jaar werkervaring. Misschien sta je zelfs in de startblokken voor je eerste baan. Als je over weinig ervaring beschikt, is de keuze voor je (eerste) werkgever erg belangrijk. Wil jij werken bij een organisatie die aandacht heeft voor jouw ontwikkeling, middelen en tijd vrijmaakt voor begeleiding en waar je vriendelijke collega’s treft die altijd bereid zijn om je te helpen? Dan kies je voor a.s.r.

Maar ook als je al een tijdje aan het werk bent en klaar bent voor een volgende uitdaging, is a.s.r. een uitstekende keuze. Bij ons krijg je ruimte voor initiatief, veel ondersteuning op het gebied van (persoonlijke) ontwikkeling en we stimuleren (interne) mobiliteit. Ook van collega’s kun je veel leren. a.s.r. biedt je veel ontwikkel-tools maar we verwachten van je dat je zelf de regie pakt over je eigen loopbaan. Doordat we tijd- en plaatsonafhankelijk werken kun je werk en privé goed afstemmen.

Traineeship

Als trainee bij a.s.r. voer je in anderhalf jaar tijd zelfstandig vier verschillende opdrachten uit binnen een specifiek bedrijfsonderdeel van a.s.r. Je geeft zelf richting aan de invulling van je opdracht.

Naast je opdrachten volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma, dat ondermeer bestaat uit opleidingen en intervisie. Je krijgt een mentor, die je gedurende je traineeship begeleidt. 

Jaarlijks starten er twee traineeships bij a.s.r. In het najaar van 2017 gaan we weer werven voor het nieuwe traineeship dat start in november. We zoeken kandidaten met een afgeronde wo-opleiding in alle studierichtingen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij a.s.r. zit je goed. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Je salaris is marktconform, je krijgt een 13e maand en vakantietoeslag.  We hebben een collectieve pensioenregeling en je kunt deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Ook kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen.

Jouw ontwikkeling

a.s.r. wil graag dat jij je tijdens je carrière blijft ontwikkelen. Want wij geloven dat dat goed is voor jou en voor a.s.r. Wij streven naar flexibele en duurzaam inzetbare medewerkers. Daarom stimuleren we dat onze medewerkers ‘in beweging’ komen en blijven. We bieden je daar veel mogelijkheden toe. Via opleidingen, ontwikkeltrajecten, mentoring en coaching en het faciliteren van (interne) mobiliteit.

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in a.s.r. Als je een leuke vacature ziet, kun je direct online solliciteren. Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben start de sollicitatieprocedure. Hier vertellen we je hoe die verloopt.

Collega's vertellen

Werken bij a.s.r. We kunnen je er echt alles over vertellen. Maar hier laten we onze eigen medewerkers aan het woord. Als ervaringsdeskundigen kunnen zij jou het beste vertellen wat werken bij a.s.r. inhoudt, hoe het is om bij ons te werken en welke kansen hier worden geboden.