Young Professionals

Arbeidsvoorwaarden

undefined

Bij a.s.r. zit je goed. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Je salaris is marktconform, je krijgt een 13e maand en vakantietoeslag.  We hebben een collectieve pensioenregeling en je kunt deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Ook kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen.

Veel aandacht voor ontwikkeling

Wat ons bijzonder aantrekkelijk maakt als werkgever is dat we jouw persoonlijke ontwikkeling erg serieus nemen. We zorgen voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf continu te ontwikkelen. We bieden talentontwikkelingsprogramma’s, en medewerkers kunnen gebruik maken van een ruim aanbod aan vakinhoudelijke en persoonlijke trainingen. We leren van elkaar via mentortrajecten en leernetwerken. Voor financiering kun je een beroep doen op de studiekostenregeling.

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

a.s.r. vindt duurzame inzetbaarheid belangrijk: we willen graag dat onze medewerkers zo lang mogelijk en zo gezond mogelijk een goede bijdrage leveren aan de arbeidsmarkt. Naast aandacht voor persoonlijke ontwikkeling hebben we daarom veel aandacht voor vitaliteit. Dit zie je terug in onze fitnessfaciliteiten, aandacht voor een gezond assortiment in onze bedrijfsrestaurants, een arbo-beleid gericht op preventie en allerlei initiatieven op het gebied van beweging en gezondheid.

Goede balans werk-privé

Een goede balans tussen werk en privé is ook een voorwaarde voor vitale, tevreden en betrokken medewerker. Daarom heeft a.s.r. een flexibel kantoorconcept en hanteren we flexibele werktijden: we werken waar het werk is en wanneer er werk is, vanaf kantoor, thuis en bij de klant. Je kunt er – binnen kaders – voor kiezen om je arbeidsduur flexibel aan te passen en ook kun je extra vakantiedagen bijkopen. Diverse verlofregelingen maken het bovendien mogelijk om - als dat nodig is - tijdelijk extra aandacht te geven aan de thuissituatie.