Young Professionals

Traineeship

undefined

Master op zak en je aansluiten bij een van de grootste verzekeraars van Nederland? Door jouw talent te combineren met ons traineeship ligt een mooie carrière binnen handbereik. Het traineeship maakt ons allebei sterker en beter. Jou als professional en a.s.r. als dienstverlener. Daarom is jouw ontwikkeling binnen onze organisatie ons gezamenlijke doel.

Inhoud

Tijdens het anderhalf jaar durende traineeship zetten we samen alles op alles om je carrière binnen a.s.r. een vliegende start te geven. Onder goede begeleiding en met veel eigen verantwoordelijkheden krijg je de kans om vier verschillende opdrachten binnen een van onze bedrijfsonderdelen uit te voeren. Je geeft zelf richting aan de invulling van je opdracht. We verwachten daarom dat je veel initiatief toont en zo direct invloed uit oefent op de groei die je doormaakt.

Voor wie?

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde wo-opleiding, wij zijn geïnteresseerd in alle studierichtingen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Mocht je eerder een fulltime baan hebben gehad, dan vragen wij een maximum van twee jaar werkervaring.

Interesse

Jaarlijks starten er twee nieuwe traineeships bij a.s.r. De vacature wordt op deze website geplaatst.